Bild pö kyrkan Rönnekyrkan En del av

From all of us - 20 år med Le Coeurs

Söndag 3 Maj
17:00 "Att sova gott"
Cafégudstjänst med Jo-Anna Axéll, husbandet tillsammans med Jenny Sjöstedt som är kvällens solist. Barnkyrka Linnéa Haaf.

Torsdag 7 Maj
17:30 Mat och Sällskap
Samtalskväll om temat från cafégudstjänsten. En kort sammanfattning, lite nya tankar och fria samtal.

Söndag 17 Maj
18:00 Bönen
Boye Jensen delar tankar kring dagens tema och Inger Jensen sjunger. Vi firar även nattvard tillsammans.

Torsdag - Lördag 21 - 23 Maj
Kyrkokonferens i Malmö
med många tillfällen till olika gudstjänster och seminarier.

Söndag 31 Maj
18:00 Psalmtoppen
Lite lek och mycket allvar när vi tillsammans sjunger många sånger och röstar på våra favoriter. Vilken psalm blir årets favorit? Dennis Johansson är kvällens ciceron och Göran Andreasson har en andakt.

Cafégudstjänst
Jo-Anna Axéll med flera medverkar.

Mat och sällskap i Rönnekyrkan!
Är du sugen på mat och sällskap? Kom till Rönnekyrkan på torsdagar från kl. 17.30!
Här finns god mat, pysselbord för de minsta med sagostund och från 7 år kan du prova på att vara med scouterna.
Här finns också möjlighet till en stilla stund i kyrksalen – och sällskap. Kostnad 35 kr/vuxen, Gratis för barn

Arbetsgemenskap
Trivs du att pyssla med något eller vill fika med någon?
Välkommen udda torsdagar kl. 09-11. Då fixar vi inne eller ute i kyrkan, vi fikar tillsammans och ber för dagen.

Samtal
Behöver du prata med någon? Rönnekyrkans pastor Jo-Anna Axéll har tystnadsplikt och lyssnar gärna.
Boka in ett möte eller kom till kyrkan på torsdagar!