Bild pö kyrkan Rönnekyrkan En del av

Sjung för Guds skull. Leif Ahlberg, Viken

Söndag 29 April
17:00 Cafégudstjänst
"Det befriande nuet" Husbandet & Malin Olsson. Jo-Anna Axell, Linnéa Haaf, Barnkyrka.

Lördag 5 Maj
10:00-13:00 Vårmarknad
med aktiviteter, våffelservering och loppis. "Barnloppis" med barnkläder och prylar.

Söndag 13 Maj
12:00 Friluftsgudstjänst
tillsammans med scouterna, ta med picnic-korg

Söndag 27 Maj
17:00 Cafégudstjänst
"Alltid hemma, alltid på väg" Husbandet & Jenny Sjöstedt. Jo-Anna Axell, Barnkyrka

Torsdag 7 Juni
17:30 Friluftsgudstjänst
på stranden, dopförrättning. Jo-Anna Axell

Söndag 17
18:00 Hemma-hos
Håkan Holgersson i Magnarp, ta med kaffekorg

Cafégudstjänst
En väg till livsmod, tillit och tro Jo-Anna Axéll med flera
4 februari, 4 mars, 29 april och 27 maj kl. 17.00. Information om cafégudstjänsterna

Mat och sällskap i Rönnekyrkan!
Är du sugen på mat och sällskap? Kom till Rönnekyrkan på torsdagar från kl. 17.30!
Här finns god mat, pysselbord för de minsta med sagostund och från 7 år kan du prova på att vara med scouterna.
Här finns också möjlighet till en stilla stund i kyrksalen – och sällskap. Kostnad 35 kr/vuxen, Gratis för barn

Arbetsgemenskap
Trivs du att pyssla med något eller vill fika med någon?
Välkommen udda torsdagar kl. 09-11. Då fixar vi inne eller ute i kyrkan, vi fikar tillsammans och ber för dagen.

Samtal
Behöver du prata med någon? Rönnekyrkans pastor Jo-Anna Axéll har tystnadsplikt och lyssnar gärna.
Boka in ett möte eller kom till kyrkan på torsdagar!