Bild pö kyrkan Rönnekyrkan En del av

Equmeniakyrkan
Kalender INSTÄLLT

Rönnekyrkan har ingen verksamhet för närvarande pga hälsoläget i landet och världen.
Det klokaste vi kan göra i dagsläget är att minimera våra kontakter.

Rönnekyrkan – en del av Equmeniakyrkan som har livesända gudstjänster:
www.equmeniakyrkan.se
Där kan du kanske hitta något för dig, eller varför inte ägna lite mer tid åt bibelläsning och bön?

Vi återkommer med information på anslagstavlan, i dagspressen och på facebook
när vi startar upp verksamheten igen. Tills dess en hälsning från vår pastor:
Då kom Jesus, trots att dörrarna var reglade och stod mitt ibland dem och sade: "Frid åt er alla." Joh 20

Några förskräckta vänner satt instängda när Jesus kom och talade frid till dem. Vi är kanske några stycken som kan känna igen oss? Även om tiderna kan kännas skakiga gäller samma villkor för oss som för dessa vänner. - oväntade möjligheter uppstår i mötet mellan Gud och oss och det oavsett om vi sitter bakom låsta dörrar, i karantän eller kanske på vårt jobb.

Ta hand om dig, Gud finns med dig. Varma hälsningar Jo-Anna Axéll

Samtal
Behöver du prata med någon? Rönnekyrkans pastor Jo-Anna Axéll har tystnadsplikt och lyssnar gärna.
Boka in ett möte eller kom till kyrkan på torsdagar!